uppdatering på mitt liv...

publicerat i Allmänt;
Som rubriken lyder så tänkte jag uppdatera er i hur mitt liv har ändrats på den senaste månaden!
Jag har träffat en helt otrolig man som jag nu bor med, han har förändrat hela mitt liv och syn på livet. Det är tackvare han som jag bor kvar i Sundsvall och orkar vara kvar här, efter detta otroligt jobbiga år så är han där och stöttar!
Vi har äntligen börjat bli klar med lägenheten och här trivs jag som fisken i vattnet. 
 
Jag har numera 2 jobb, fast söker hela tiden efter ett heltidsjobb eller ett deltidsjobb som mer än 50 % (helst)...
Jag jobbar på Max i Birsta som timanställd och Norrskenets förskola i Norråker som vikarie!
Men jag söker något mera hållbart, för som det ser ut nu så står vi 2 med en 2a och med 1 fast inkomst varje månad... Det HATAR jag, känner mig så svag på något sätt, jag vill kunna jobba lika mycket och få en fast inkomst så kanske det blir lättare för oss båda?
Försöker jobba så mycket jag kan, men när man jobbar typ 12 timmar en vecka, 4 ena och 10 andra så blir det inte så mycket att hänga i julgranen :/
Men förhoppningsvis så hittar jag något tills hösten, annars får jag ta på mig ett till timjobb på något stall eller så :)
 
BTW vet ni något stall som söker hästskötare? :)
 
Plugga vidare ska jag göra, jag har nu bestämt mig för att till hösten försöka komma in på komvux och läsa upp de ämnen som saknas för att komma in på lärarhögskolan!
Hör och häpna! Jag tänker faktiskt och gå o bli lärare... Hade tänkt söka som bild lärare och lärare inom SO ämnena! Det känns som att dessa ämnen är så mig som det kan bli! Det är först och främst högstadielärare jag vill bli men om jag måste klättra från låg till hög så får jag göra det!! 
 
På hästfornten står det ganska still, inga nya hästar är påväg till mig ;)
Men kommer dock försöka kvala in Idas fina häst Dublan Stjerna till Monté nu i sommar, och förhoppningsvis så kan vi få några monté starter i år på henne! Behöver få 2 starter till i år för att få behålla licensen så det är bara att kämpa nu detta år!
 
Kjakan som jag håller på att rida in så vi kan monté kvala han innan nästa sommar ;) där går det lite trögare, vi har fått backat något steg i utvecklingen för att han ska lugna ner sig och ta in allt! Så jag har gått tillbaka till att jobba med horsemanship nu 2 gånger och oboy vad det hjälpt! Han var så otrolig sist jag var där!!
Så nu nästa gång ska vi lägga sadel på igen och jag tänkte att vi kanske skulle longera med mig på först och sen så kan vi fortsätta på att skritta runt på lägdan själva! 
Det har gått så bra innan, han har aldrig gjort speciellt mycket men sist jag red så åkte jag av då han hade fnatt hela passet xD 
Men bara ta tag tjuren i hornen och pått igen ;) Älskade tokstolle :*
 
Men de va väl allt...
Kram på er så länge <3